The night is coming: Un videojoc realitzat pel Marco i l’Eudald

Els alumnes Marco Beruet i Eudald Puiggali del Màster d’FP en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual, ens presenten el seu nou videojoc shooter: “The night is coming”. Es tracta d’un joc inspirat en el mític Medievil, però amb un toc modern i original.

El joc ens posa en la pell d’un cavaller o bé, un esquelet que ha de lluitar contra les forces del mal en un món sinisgtre ple de fantasia. El joc té dos modes de joc: onades i aventura. En el mode onades, el jugador ha de resistir el màxim temps possible davant d’infinites onades d’enemics cada vegada més forts i variats. En el mode aventura, el jugador ha de protegir un carruatge fins al seu destí, protegint-lo de tots els seus enemics que li dificultaran el camí.

Els alumnes han fet tot el disseny 2D i 3D del joc, des dels personatges fins la creació dels escenaris, passant pels efectes de so i la música. El resultat és un joc divertit, dinàmic i desafiant.

A continuació pots veure el Gameplay del joc:

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad