Borsa de treball


Busqueu alumnes en pràctiques o titulats? Descobreix la nostra borsa de treball

A l’institut Bernat el Ferrer volem atendre les ofertes de les empreses del nostre voltant de forma àgil i confidencial. És per això que tenim un servei de borsa de treball amb les següents característiques:

  • és privat: només podem accedir els nostres alumnes i usuaris.
  • és àgil: les ofertes estan publicades en poc temps.
  • és dinàmic: atenem diferents necessitats de les empreses

Si voleu utilitzar aquest servei només heu d’escriure una oferta de treball i un e-mail de contacte a: ofertes@bernatelferrer.cat . Una vegada enviada l’oferta, serà publicada a la nostra plataforma.

Saps que són les FCT o la modalitat DUAL? Descobreix com poder tindre alumnes en pràctiques

FCT

Les FCT (Formació en centres de treball) són pràctiques i estades formatives no laborals ni remunerades que realitza l’alumnat dels diferents estudis formatius mitjançant un acord de col·laboració que subscriuen l’escola i l’empresa. Aquestes pràctiques i estades formen part del programa formatiu (curricular) d’aquests ensenyaments.

La durada de la formació en centres de treball serà la que estableixi el disseny curricular de l’ensenyament corresponent, organitzada en un temps de 4 hores diàries i 20 de setmanals si es compaginen les pràctiques amb l’activitat en el centre, o bé de 8 hores diàries fins a un màxim de 40 hores setmanals si es fan de manera intensiva. Depenent l’estudi la durada total de les pràctiques varia.

Si tens una empresa i esteu interessats a tenir un alumne en pràctiques de les famílies professionals d’Informàtica, Electricitat i electrònica o Administració i gestió, podeu contactar amb nosaltres mitjançant la següent adreça electrònica: fp@bernatelferrer.cat.

Modalitat DUAL

La formació professional dual aposta per augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, en el procés formatiu dels alumnes.

L’alumne rep part de la formació en el centre de formació professional. L’altra part l’obté mitjançant les activitats formatives i productives en l’empresa. La flexibilitat organitzativa de la formació professional permet acordar, mitjançant un conveni entre el centre i l’empresa, aquesta distribució de la formació.

La durada de la formació en centres de treball serà normalment de 16-18 de setmanes aproximadament en un horari de 20 hores setmanals. Depenent l’estudi la durada total de les pràctiques varia, però solen ser moltes més hores que les que es realitzen a les FCT, aproximadament el triple.

Si tens una empresa i esteu interessats a tenir un alumne en pràctiques de les famílies professionals d’Informàtica, Electricitat i electrònica o Administració i gestió, podeu contactar amb nosaltres mitjançant la següent adreça electrònica: fp@bernatelferrer.cat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad