Missió, visió i valors de l’Institut


Missió de l’institut

L’Institut Bernat el Ferrer som un centre educatiu d’ensenyament secundari que té com a missió aconseguir que els alumnes esdevinguin persones responsables i autosuficients per assumir les tasques que hagi fixat la societat i el món laboral i acadèmic, afavorir el desenvolupament personal, cultural, i assegurar un comportament cívic, social i professional.

Visió

L’Institut Bernat el Ferrer volem ser un centre que respongui a les necessitats i a les demandes que formula la societat del segle XXI. Volem que el nostre alumnat sigui competent en el domini de la llengua anglesa, sàpiga gestionar la informació per a la construcció del seu coneixement utilitzant les noves tecnologies com a eina de treball, tingui les habilitats necessàries per treballar en equip i tingui les competències per desenvolupar la seva formació al llarg de la vidaVolem ser un Institut de prestigi en l’entorn on s’ubica i ben valorat per la societat. Un Institut en progrés i millora constant on la innovació i la qualitat són un referent permanent.

Valors

L’alumnat és el protagonista de l’aprenentatge i en aquest procés seran cabdals l’acompanyament i l’orientació personal, acadèmica i professional.

  1. La implicació de les famílies és cabdal per a l’aprenentatge dels alumnes.
  2. L’acollida i la formació del professorat és imprescindible per adequar-nos als nous reptes educatius i ha de permetre la transferència a l’aula.
  3. La innovació tecnològica i metodològica, a partir d’experiències contrastades ha de ser un referent.
  4. La identificació amb l’entorn, la realització d’activitats en col·laboració amb empreses, organitzacions…
  5. La gestió d’un entorn de treball segur i saludable per a totes les persones del centre.
  6. La col·laboració amb empreses és fonamental, especialment per als estudis de Formació professional.
  7. L’ús d’eines de gestió de la qualitat: enfocament a l’usuari, gestió per processos, PDCA…

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad