Missió, visió i valors de l’Institut


Missió de l’institut

L’Institut Bernat el Ferrer som un centre educatiu d’ensenyament secundari que té com a missió aconseguir que els alumnes esdevinguin persones responsables i autosuficients per assumir les tasques que hagi fixat la societat i el món laboral i acadèmic, afavorir el desenvolupament personal, cultural, i assegurar un comportament cívic, social i professional.

Visió

L’Institut Bernat el Ferrer volem ser un centre que respongui a les necessitats i a les demandes que formula la societat del segle XXI. Volem que el nostre alumnat sigui competent en el domini de la llengua anglesa, sàpiga gestionar la informació per a la construcció del seu coneixement utilitzant les noves tecnologies com a eina de treball, tingui les habilitats necessàries per treballar en equip i tingui les competències per desenvolupar la seva formació al llarg de la vidaVolem ser un Institut de prestigi en l’entorn on s’ubica i ben valorat per la societat. Un Institut en progrés i millora constant on la innovació i la qualitat són un referent permanent.

Valors

L’alumnat és el protagonista de l’aprenentatge i en aquest procés seran cabdals l’acompanyament i l’orientació personal, acadèmica i professional.

  1. La implicació de les famílies és cabdal per a l’aprenentatge dels alumnes.
  2. L’acollida i la formació del professorat és imprescindible per adequar-nos als nous reptes educatius i ha de permetre la transferència a l’aula.
  3. La innovació tecnològica i metodològica, a partir d’experiències contrastades ha de ser un referent.
  4. La identificació amb l’entorn, la realització d’activitats en col·laboració amb empreses, organitzacions…
  5. La gestió d’un entorn de treball segur i saludable per a totes les persones del centre.
  6. La col·laboració amb empreses és fonamental, especialment per als estudis de Formació professional.
  7. L’ús d’eines de gestió de la qualitat: enfocament a l’usuari, gestió per processos, PDCA…

Scroll to Top
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad