Lego Doom: Un videojoc realitzat per l’Ibai i l’Iván

Els alumnes Ibai Soler i Iván Gil del Màster d’FP en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual, ens presenten el seu nou videojoc shooter: “Lego Doom”. Es tracta d’un joc inspirat en el mític joc de LEGO, però amb un aspecte més sàdic i original.

El joc ens posa en la pell d’un cavaller o bé, un esquelet que ha de lluitar contra les forces del mal en un món sinisgtre ple de fantasia. El joc té dos modes de joc: onades i aventura. En el mode onades, el jugador ha de resistir el màxim temps possible davant d’infinites onades d’enemics cada vegada més forts i variats. En el mode aventura, el jugador ha de protegir un carruatge fins al seu destí, protegint-lo de tots els seus enemics que li dificultaran el camí.

Lego Doom és un videojoc de trets en primera persona creat pels alumnes Ibai Soler i Iván Gil del Màster d’FP en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual. El joc està realitzat amb el motor gràfic Unity3D i els alumnes han estat els responsables de tot el disseny 3D, la creació de personatges i entorn, i la programació del joc.

El joc té dos personatges principals. Tots dos personatges han d’enfrontar-se a diversos tipus d’enemics que intentaran impedir el seu avanç. El jugador podrà usar les diferents armes per derrotar a tots els enemics, així com recollir munició i vida pel camí. El joc té dos modes de joc: el mode onades, on el jugador haurà de sobreviure a diferents onades d’enemics cada vegada més difícils, i el mode història, on el jugador haurà de seguir una trama que el portarà a diferents escenaris i el posarà a prova amb diferents reptes.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad