Sugar Bang: Un videojoc realitzat per l’Ismael, en Jan i en Toni

T’imagines un videojoc 3D que combini la dolçor de Sugar Rush (Rompe Ralph) amb l’adrenalina d’un shooter? Doncs no has d’imaginar-ho més, perquè els alumnes Ismael Balaguer, Jan Catalán i Toni Matarredona del Màster d’FP en Desenvolupament de videojocs i realitat virtual ho han fet realitat. Ells han creat un videojoc 3D basat en una part de la pel·lícula “Rompe Ralph”, però amb un gir molt original.

El videojoc és un shooter que es diu “Sugar Bang” i està ambientat en el món de caramel de Sugar Rush de “Rompe Ralph”, on es desenvolupen unes frenètiques batalles de trets. El jugador pot triar entre diferents personatges i armes, cada un amb els seus propis avantatges i desavantatges. L’objectiu és sobreviure a les onades d’enemics que intenten destruir-te, o passar-te el mode història derrotant tots els enemics fins arribar al Boss final.

Els alumnes han fet tot el disseny 2D i 3D del joc, des dels personatges fins la creació dels escenaris, passant pels efectes de so i la música. El resultat és un joc divertit, dinàmic i desafiant, que ofereix una experiència única als amants dels videojocs i de la pel·lícula “Rompe Ralph”.

A continuació pots veure el Gameplay del joc:

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad