Sortida al Integrated Systems Europe (ISE)

1706801730356 2 1

El 31 de gener, els estudiants de primer i segon curs de CFGS (Cicle Formatiu de Grau Superior) d’Administració de Sistemes Informàtics i Desenvolupament d’Aplicacions Web van tenir l’oportunitat de submergir-se en el fascinant món de la tecnologia durant la seva visita a la fira Integrated Systems Europe (ISE) celebrada a Barcelona.

La ISE és reconeguda com un dels esdeveniments més destacats en l’àmbit dels sistemes integrats i la tecnologia audiovisual. Aquesta trobada anual reuneix professionals de la indústria, empreses líders i estudiants apassionats per la innovació tecnològica. Per als alumnes de CFGS, la visita a la ISE va proporcionar una valuosa oportunitat per conèixer de prop les últimes tendències en sistemes informàtics i desenvolupament d’aplicacions web.

Durant la jornada, els estudiants van tenir accés a exposicions interactives i demostracions en directe de les tecnologies més avançades. Des de solucions d’administració de sistemes fins a les últimes novetats en desenvolupament web, la ISE es va convertir en una finestra impressionant de les eines i plataformes que estan donant forma al futur de la informàtica i la programació.

La visita a la Integrated Systems Europe va ser, sens dubte, una experiència enriquidora per als estudiants de CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics i Desenvolupament d’Aplicacions Web, oferint-los una perspectiva valuosa i actualitzada sobre les últimes tendències tecnològiques que estan transformant el panorama digital.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad