Matriculació 2021


Tota la informació d’aquesta secció fa referència al procés de matriculació del curs 2021-2022. Si necessites accedir als llistats de preinscripcions, prem aquest enllaç.

Escull quina matriculació vols realitzar per veure les instruccions i informació rellevant:

Matriculació ESO

Matriculació 1r ESO (Nous alumnes)

El primer pas que heu de seguir per matricular els vostres/a fill/a és llegir les instruccions de matrícula. Us recomanem que tingueu a prop els documents necessaris per la matrícula que indiquen les instruccions:

A continuació heu de descarregar i omplir el següent arxiu pdf. Us recomanem que feu servir un ordinador. Els camps són autoemplenables. És important que abans d’enviar el document el guardeu ja que, en cas contrari, l’enviaríeu en blanc.

Finalment, si sou del Papiol i necessiteu utilitzar el transport escolar, haureu d’omplir el següent document word. També recomanem fer-ho amb ordinador encara que haureu de signar-ho a mà després d’imprimir-ho o fer signatura digital, el que preferiu. Les possibles parades són Pl. FloridaTendetaEl Trul – Pont.

L’últim pas és enviar tota la documentació a l’adreça ies-bernatelferrer@xtec.cat tal i com indiquen les instruccions. No us oblideu d’adjuntar el comprovant de pagament!

Quan es verifiqui la documentació i el comprovant de pagament us enviarem un mail comunicant-vos que la matrícula està realitzada.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar directament amb el Secretari a secretaria@bernatelferrer.cat.

PFI – PTT Programa de Formació i Inserció

(encara no hi ha informació)

Matriculació Batxillerat

(encara no hi ha informació)

Matriculació cicles formatius de Grau Mitjà

(encara no hi ha informació)

Matriculació cicles formatius de Grau Superior

(encara no hi ha informació)

Scroll to Top