L’institut Bernat el Ferrer aconsegueix la renovació de la Carta ECHE 2021-2027

Aquesta carta estableix el marc general de qualitat per a les activitats de col·laboració europea i internacional que poden realitzar les institucions d’educació superior a través del programa Erasmus+.

Gràcies a la Carta ECHE el nostre centre pot participar en projectes de caire internacional i el nostre alumnat de grau superior pot completar la seva formació a l’estranger; realitzant el mòdul de Formació en Centres de Treball en empreses dels països que participen en el programa ERASMUS+.

L’equip docent de FP entenem la mobilitat internacional com una eina pedagògica imprescindible per la capacitació professional i l’adquisició de les competències transversals tan demandes actualment en el món laboral. I és per això que reafirmen el nostre compromís per continuar treballant en la implementació del programa ERASMUS+. Si voleu saber-ne més cliqueu aquí.

Scroll to Top
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad