Intercanvi d’Erasmus 2022 entre Institut Bernat el Ferrer i Institut Luceé Professional Jacques Brel

L’Institut Bernat el Ferrer dona la benvinguda a 11 alumnes del centre Luceé professional Jacques Brel de França, que visiten Catalunya durant dues setmanes a traves d’un intercanvi Erasmus amb l’institut de Molins de Rei. Els alumnes d’assistència a la direcció han estat treballant per preparar una jornada de benvinguda als visitants, amb diferents dinàmiques per tal de facilitar el primer contacte entre alumnes.

S’ha programat una sèrie d’activitats durant aquestes dues setmanes per tal de mostrar als alumnes francesos alguns dels llocs més rellevants de la ciutat de Barcelona i fer-los-hi així una enriquidora estada.


En la jornada de benvinguda, els alumnes d’assistència la direcció han estat treballant en el mòdul de projecte i sota la identitat Engresca’t, les diferents activitats i planificació a realitzar amb el grup visitant així com també mirar de facilitar tota la informació que necessitaran durant la seva estada.
Les dinàmiques han transcorregut en un ambient molt dinàmic i participatiu, i tant el grup d’alumnes francesos com el grup acollidor d’IEA, han gaudit i interaccionat amb facilitat.

Ha sigut una experiència única, els estudiants han pogut compartir una dinàmica jornada!

Scroll to Top
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad