Descobreix el MÀSTER D’FP en

Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual

Especialitza’t!

Videojocs realitzats pels nostres alumnes

Nous Màsters d’FP

(Cursos d’especialització de formació professional)

[ Videojocs i Realitat Virtual ]
[ Intel·ligència Artificial i Big Data ]

Nous Màsters d’FP

(Cursos d’especialització de formació professional)

[ Videojocs i Realitat Virtual ]
[ Intel·ligència Artificial i Big Data ]

Secretaria

Horari, contacte i sol·licituds

Portes obertes 23-24

Portes obertes curs 2023-2024

Apunta’t!

Descobreix els nostres cicles!

Descobreix els nostres 

Màsters de Formació Professional!

Especialitza’t!

Per què el nostre centre?


Som un centre que creix de forma exponencial i sempre pensem en l’alumnat. Els nostres alumnes creixen amb nosaltres durant la seva etapa educativa obligatòria (ESO) i moltes vegades segueixen amb un dels tants estudis postobligatoris que ofereix l’escola.

L’escola en els últims anys ha afegit a la seva oferta formativa diferents cicles de grau superior i per primera vegada la introducció dels cursos d’especialització, sent actualment l’única escola de tot Catalunya amb dos cursos d’especialització a la família d’informàtica (estudis posteriors als cicles formatius de grau superior).

Aquest centre participa en les accions finançades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea NextGenerationUE en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

C20.I03 Innovació i internacionalització de la Formació Professional
La mesura C20.I03 Innovació i internacionalització de la Formació Professional té un pes assignat de 0% de coeficient de clima i de 0% de coeficient digital, de conformitat amb l’annex 6 Taula de seguiment per a l’acció pel clima i l’etiquetatge digital de la Proposta de Decisió d’Execució del Consell relativa a l’aprovació de l’avaluació del PRTR d’Espanya COM (2021) 322 final, en data 16 de juny de 2021.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad