Seguim amb el programa d’impuls a les llengües estrangeres

Volem compartir amb tots vosaltres una nova estada a Irlanda, en aquest cas per part dels alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (IEA).

Aquestes estades en què els estudiants es formen en llengua i cultura anglesa, fent també activitats de lleure vinculades al món local, s’organitzen en el marc del programa d’impuls a les llengüesestrangeres a la Formació Professional, i tenen per objectiu incorporar-ne el seu ús en situacions professionals habituals i en la presa de decisions en l’àmbit laboral.

Estar cursant un cicle formatiu amb programa d’impuls a llengües estrangeres, dona l’oportunitat a l’alumnat de participar en classes amb professors auxiliars de conversa, cursar mòduls professionals amb una llengua estrangera i també participar en les estades a l’estranger, com la que es comentava a l’inici d’aquesta noticia, i de la qual adjuntem unes imatges.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad