Seguim amb el programa d’impuls a les llengües estrangeres

Volem compartir amb tots vosaltres una nova estada a Irlanda, en aquest cas per part dels alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (IEA).

Aquestes estades en què els estudiants es formen en llengua i cultura anglesa, fent també activitats de lleure vinculades al món local, s’organitzen en el marc del programa d’impuls a les llengüesestrangeres a la Formació Professional, i tenen per objectiu incorporar-ne el seu ús en situacions professionals habituals i en la presa de decisions en l’àmbit laboral.

Estar cursant un cicle formatiu amb programa d’impuls a llengües estrangeres, dona l’oportunitat a l’alumnat de participar en classes amb professors auxiliars de conversa, cursar mòduls professionals amb una llengua estrangera i també participar en les estades a l’estranger, com la que es comentava a l’inici d’aquesta noticia, i de la qual adjuntem unes imatges.

Scroll to Top
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad