Segona fase d’admissió d’FP

Les vacants d’aquest centre les podeu trobar al següent enllaç:

Quins són els passos a seguir per a la segona fase d’admissió?

  • Els alumnes que podeu participar en aquesta segona fase d’admissió sou aquells que vau participar i no vau obtenir plaça ni per assignació ni per la gestió de llista d’espera. Si compliu aquests requisits rebreu un correu electrònic amb un enllaç.
  • El període per presentar l’ampliació de sol·licituds en aquesta segona fase és del 14 al 16 de setembre de 2022.
  • Pots consultar les vacants en la web de Gencat o les d’aquest centre a Vacants FP GM i GS.
  • Per accedir-hi cal que t’identifiquis a Gencat amb el codi de sol·licitud i el teu DNI si ets major d’edat, o el del teu tutor referent si ets menor d’edat.
  • Pots introduir fins a cinc peticions més d’entre els centres i cicles amb oferta de vacants en la segona fase d’admissió.
    En aquesta segona fase d’admissió les sol·licituds s’assignen en primer lloc a les sol·licituds del procés per a alumnat de continuïtat d’escolarització i, posteriorment les del procés per a la resta de l’alumnat, en els dos casos, ordenades d’acord amb la qualificació mitjana dels estudis o la qualificació de la prova que permet l’accés.
  • Pots consultar les assignacions finals d’aquest centre a partir del 21 de setembre de 2022.

Més informació a: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-mitja/preinscriute/segona-fase-admissio/

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad