Què significa que l’institut Bernat el Ferrer formi part del programa d’impuls de les llengües estrangeres a la formació professional?

El programa d’impuls a les llengües estrangeres busca incorporar l’ús de les llengües estrangeres en situacions professionals habituals. Això es tradueix en accions com la participació d’una professora d’auxiliar de conversa a l’aula, la realització en aquesta llengua estrangera, un dels mòduls professionals i també, una de les darreres accions dutes a terme que han pogut experimentar els alumnes de primer de grau mitjà de Gestió administrativa, estades a l’estranger.

WhatsApp Image 2023 01 26 at 10.27.29 edited
Alumnes INS Bernat el Ferrer

Durant aquesta última setmana de gener els alumnes de GA han gaudit d’una estada a Irlanda. En aquesta setmana, els alumnes han participat en un curs de llengua i cultura anglesa així com en la realització de diferents activitats d’oci lligades al món local.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad