L’institut Bernat el Ferrer aconsegueix la renovació de la Carta ECHE 2021-2027

EU flag Erasmus

Aquesta carta estableix el marc general de qualitat per a les activitats de col·laboració europea i internacional que poden realitzar les institucions d’educació superior a través del programa Erasmus+.

Gràcies a la Carta ECHE el nostre centre pot participar en projectes de caire internacional i el nostre alumnat de grau superior pot completar la seva formació a l’estranger; realitzant el mòdul de Formació en Centres de Treball en empreses dels països que participen en el programa ERASMUS+.

L’equip docent de FP entenem la mobilitat internacional com una eina pedagògica imprescindible per la capacitació professional i l’adquisició de les competències transversals tan demandes actualment en el món laboral. I és per això que reafirmen el nostre compromís per continuar treballant en la implementació del programa ERASMUS+. Si voleu saber-ne més cliqueu aquí.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad