L’Institut Bernat el Ferrer participa en el Telenotícies de TV3

Dues alumnes de 3r d’ESO han participat en l’elaboració del Telenotícies de TV3 vespre, on s’ha emès un reportatge sobre el servei comunitari que fan estudiants del Bernat el Ferrer amb l’equip Special de l’Handbol Molins i l’equip de Boccia Gueopic.

En aquest vídeo podeu veure el procés en què es va gestar la decisió dels temes que podien interessar per al Telenotícies d’ahir, dedicat al Dia Mundial de la Infància. La Giulia i la Clàudia, de 3r d’ESO, amb 10 adolescents més d’altres centres, han treballat durant setmanes com a periodistes i van formar part de l’equip que va elaborar el telenotícies.

D’altra banda, es va emetre la notícia sobre la col·laboració d’alumnes de l’institut, en el marc del Servei Comunitari, amb dues entitats d’esport adaptat: Gueopic Boccia Molins i l’equip Special d’Handbol Molins.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad