Els alumnes de ASIX2 i DAW2 assisteixen al JUMP2DIGITAL

El passat 17 de novembre, els alumnes de segon curs dels cicles formatius de grau superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa 2 (ASIX2) i de Desenvolupament d’Aplicacions Web 2 (DAW2) van assistir al JUMP2DIGITAL, l’esdeveniment de referència del talent digital de la ciutat de Barcelona .

JUMP2DIGITAL és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona que té com a objectiu acostar el sector i les professions digitals als nous professionals. La tercera edició va comptar amb més novetats que mai i va preveure doblar la participació i arribar als 5.000 assistents.

Els alumnes van poder conèixer el present del sector digital, les seves noves professions emergents, el nivell de demanda laboral que existeix per a les diferents posicions, els itineraris idonis per accedir-hi i les empreses que lideren la transformació digital del nostre país. A més, van poder gaudir de les xerrades de professionals reconeguts i les experiències tecnològiques més interessants.

JUMP2DIGITAL INS Bernat el Ferrer grup ASIX2 i DAW2
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó OK, acceptes el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad