portes obertes 2017

ESTADA A CHESTER (PROJECTE ERASMUS+ KA1 2016-2018 )

Com cada any els alumnes que han cursat el M11 Simulació d’empreses del CFGM de Gestió Administrativa han tingut l’oportunitat de fer una estada a l’estranger, concretament a Chester.

Com alumnes del segon curs d’Assistència a la Direcció, hem volgut fer una petita entrevista en Rubén Carod i en David Rodríguez que van marxar a Chester a primers de novembre i acaben de tornar el 4 de desembre (5 setmanes). Molt amablement en Rubén ens ha respòs unes preguntes.
 
Sandra: Que va ser el que et va decidir fer aquesta estada a l’estranger?
Rubén: La necessitat de millorar el meu angles, i que millor que anar a un altre país on tens que parlar-lo les 24 hores del dia.
Ángela: Has trobat interessant l’experiència?

R: Si, aquí la vida es diferent tenen altres costums i tradicions i descobrir-les i viure-les ha estat  molt interessant i útil.

S: A quina empresa has fet les pràctiques,  a que es dedica, quines tasques has fet?
R: He fet les pràctiques a “Oxfam Shop”,  és una empresa que es dedica a vendre articles de segona mà que provenen de donacions benefiques i que una part dels beneficis van directes a diferents ONGS. Jo feia de depenent i també ajudava a l’organització del magatzem.
A: Has conegut gent?
R: Si, sobretot a l’empresa.
S: Explica’ns alguna anècdota que t’hagi passat  en aquesta estada.
R: Vam anar un grup a veure el Manchester City i  després de dues hores de viatge no ens deixaven  entrar perquè passava alguna cosa amb les entrades. Finalment vam poder i va valer la pena perquè vam veure com guanyava el City en l’últim minut
A: Quins llocs has visitat?
R: He visitat Chester que és on he residit, Liverpool i Manchester
S: Quines diferencies has trobat amb el nostre país
R: Tenen bon menjar, però tenen uns canvis de horaris molt grans.  El clima és el que pitjor he portat perquè sempre feia molt de fred i plovia quasi tots els dies, encara que no massa fort. En quan a la gent en general puc dir que  és molt amable i simpàtica, sobretot la gent gran.
A: Repetiries i/o recomanaries l’experiència?
R: Si, recomanaria i repetiria la experiència ja que a sigut única, útil i molt enriquidora.