portes obertes 2017

Finalistes al 8è Concurs de Prototips de Siemens

El projecte presentat per un grup d'alumnes de segon curs del CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial ha estat seleccionat com un dels 10 finalistes que optaran al 1er premi del 8è Concurs de Prototips organitzat per Siemens. L'equip format per German Jordan, Aleix Monturiol, Jordi Rodon, Alejandro Fernandez i Alex Otero s'haurà d'enfrontar a altres 9 projectes presentats per instituts i universitats de tota Espanya.

 
El prototip presentat és una màquina que realitza la preparació automàtica de begudes combinades. Aquesta proposta va sorgir del propi grup d'alumnes, que tutelats pel professor Aritz Zúñiga van construir l'enginy. El cervell del mecanisme és un PLC de la marca Siemens que els propis alumnes han programat per tal de que realitzés la tasca desitjada. La selecció de la beguda es fa mitjançant una pantalla tàctil que es comunica amb el PLC.
 
Els organitzadors del concurs asseguren que en aquesta edició el nivell de treballs presentat ha estat molt alt. Podeu veure el seu funcionament al video del nostre canal de YouTube https://www.youtube.com/watch?v=FlTwx8h5GfY.